slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Prelepe Novogodišnje LED lampe novogodisnji ukras lampice

1.799 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
312
17
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Prelepi novogodisnji led ukrasi 3m duzine 10 lampiona ispunjenih novogodisnjim paketicima. . .
Koristi se kao unutrašnja dekoracija. Izvor svetlosti je set od 54 LED diode. Emituju jako svetlo sa temperaturom boje od 30.000K. Ovo vam omogućava da stvorite prijatno svetlo za oči i stvorite atmosferu udobnosti i prazničnog raspoloženja u prostoriji. Glavna suspenzija je kabl sa providnom izolacijom, što ga čini manje uočljivim na pozadini prostorije. Na njegovoj površini, na jednakim rastojanjima, nalazi se 10 tankih niti na kojima su pričvršćene LED diode. Na kraju svakog segmenta je pričvršćena providna kugla od pleksiglasa, unutar koje se nalazi mala novogodišnja igračka - jelka, konus, veštačke snežne kugle, nekoliko LED dioda. Izvor napajanja je kućna mreža naizmenične struje. Karakteristika modela je mogućnost kombinovanja nekoliko venaca u jedan blok za ukrašavanje velike površine. Takav venac će vam pomoći da bez napora stvorite prazničnu atmosferu u vašem domu.
ID Oglasa: #144500698
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.