slika
slika
1 od 2

Rastegljive Novogodišnje navlake za trpezarijske stolice

599 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
83
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog
Usavršite svoj Novogodišnji dekor i uživajte u toplini praznične atmosfere    Naše navlake za stolice su remek-dela

Podarite svojim trpezarijskim stolicama eleganciju i stil uz naše novogodišnje navlake. Izrađene od vrhunskog poliestera i super rastegljive spandeks tkanine, ove navlake nude dvosmernu visoku elastičnost koja obezbeđuje savršeno prijanjanje. Uz njihov izuzetan dizajn i elastične trake protiv klizanja, vaše stolice će postati prava umetnička dela.

   Instalacija i održavanje bez napora

Nema potrebe za mukom prilikom postavljanja i uklanjanja naših navlaka. U samo tri jednostavna koraka možete preurediti vašu trpezariju i transformisati prostor za čas. A kada se navlake zaprljaju, možete ih jednostavno oprati u mašini za veš. Održavanje nikada nije bilo lakše, zahvaljujući našim visokokvalitetnim materijalima.

   Savršeno pristaju svakoj stolici

Naše rastezljive presvlake za stolice su univerzalne veličine i dizajnirane tako da odgovaraju kako normalnim, tako i trpezarijskim stolicama sa visokim naslonom. Zahvaljujući spandex materijalu koji se prilagođava različitim dimenzijama, naše navlake će savršeno pristajati na svaku stolicu u vašoj trpezariji.

   Svestrana elegancija za svaku priliku

Ove navlake za stolice ne samo da obnavljaju izgled vaših stolica već im i produžuju životni vek. Sa svojim živopisnim printom, ove navlake su višenamenske – mogu se koristiti ne samo u trpezarijama već i u kuhinjama, hotelima, restoranima, pa čak i kao zadivljujući božićni ukrasi za praznične zabave, sastanke i proslave. Prilagodite ih svojim potrebama i uživajte u neodoljivoj eleganciji gde god da se nalazite.

   Podignite svoj dekor uz naše novogodišnje navlake

Naše navlake za trpezarijske stolice odlikuju visokokvalitetni materijali i izuzetan dizajn. Pretvorite svoje stolice u prava umetnička dela uz njihovu visoku elastičnost koja obezbeđuje dobro prijanjanje. Postavljajte i uklanjajte navlake bez napora i uživajte u jednostavnom održavanju. Ne propustite priliku da trpezariji date novi izgled za tren oka!

  Idealn poklon za novogodišnje i božićne praznike!
ID Oglasa: #159772469
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.