slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Svetleće cevi za kreativne oblike i dekoraciju

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
52
1
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Svelteće cevi su inovativan i zabavan proizvod koji će Vas inspirisati da pustite mašti na volju. Ove fleksibilne cevi dolaze sa unutrašnjim LED osvetljenjem koje stvara magičan i privlačan efekat svetla. Ono što čini ove cevi posebnim je njihova sposobnost da se savijaju i oblikuju prema Vašim željama.
 

Kada kažemo da možete praviti oblike, stvarno mislimo na to! One se mogu savijati, uvijati i oblikovati u različite forme, poput slova, brojeva, geometrijskih figura, srca, zvezda, cvetova i još mnogo toga. Samo pustite svoju kreativnost na delo, a ove cevi će Vam omogućiti da unesete svetlosni dodir u svaki kutak Vašeg prostora.
 

Idealne su za dekoraciju prostora za proslave, kao što su rođendani, venčanja, godišnjice ili bilo koja druga okupljanja. Takođe, mogu poslužiti kao unikatni i atraktivni element u Vašem domu, kancelariji ili bilo kom komercijalnom prostoru. Dodajte ih na zidove, stolove, stepeništa ili stvorite vizuelno očaravajuće pozadine za fotografije.
 

Osim što su sjajna dekoracija za različite prilike, ove svetleće cevi mogu služiti i kao originalan poklon za Vaše najmilije. Dajte im mogućnost da unesu malo čarolije u svoj svakodnevni život i iznenadite ih ovim unikatnim i zabavnim proizvodom.
 

Ukratko, ove cevi koje omogućavaju pravljenje oblika su moderna, kreativna i atraktivna rešenja za dekoraciju i osvetljenje. Oslobodite svoju kreativnost da zablista i stvorite svetlosne čarolije koje će ostaviti snažan utisak na svakoga ko ih vidi.

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: može se razvući od 20.5 - 64 cm, prečnik 2 cm
  • Materijal: PP
  • Mogu se savijati, uvijati i oblikoavti u različite oblike poput slova, brojeva, srca itd.
  • Moderno i kreativno rešenje za dekoraciju za različite prilike
  • Odlična ideja za pozadine fotografija
  • Cena je po komadu
ID Oglasa: #155625170
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.