slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Bavaria Wolltex prostirka

210 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 11 dana
Stojan
Član od 29.06.2017.
Svi oglasi

bavaria wolltex prostirka 90x190 cm sa srebrnom hartmanovom mrezom.  

Bavaria je najkvalitetnije firma u evropi po pitanju vunene posteljine od ciste runske vune. Debljina dlake je samo 19 mikrona a duzina 9 mm, radjena specijalnom tehnikom i visestruko gusce uradjena nego obicne vunene prostirke. Dodir na kozi je neverovatno mekan i ugodan.

Hartmanova mreza je ugradjena u nju i dok spavate sprecava sve vrste negativnog zracenja koje mozete imati u kuci ili stanu, dakle podzemne voode, elektricni aparati , vazdusna zracenja.

Odlican efekat ima kod hronicnih bolesnika koji se posle spavanja na ovoj prostirci osecaju svezije i bolje. Prostirka je koriscena samo i samo na prezentacijama tako da nije nova ali kao da jeste, niko nikad je nije koristio za svrhu spavanja. Na samoj prostirci je usivena i navlaka koju mozete navuci na dusek. Kvalitet je top, ko nadje bolje ja mu poklanjam

Inace cena nove prostirke je 500 e

Uzivo je mnogo lepsa

ID Oglasa: #166128329
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.