slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Elektricno cebe koje greje 60 x 30cm YIKANWEN

2.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
Električni grejni jastučić odgovarajuće veličine: 60Ks30cm može se nositi i može pokriti veliki deo tela: vrat, leđa, ramena, stomak, noge itd. Obezbedite ravnomernu, stabilnu toplotu i ublažite bol u mišićima i grčeve.


Električno ćebe je jednostavno i praktično: naše električno ćebe ima tri brzine: plavo svetlo: 45-50℃; Zeleno svetlo: 50-60 ℃; Crveno svetlo: 60-70 ℃. Kada se brzina otvara po prvi put bez podešavanja, postoji funkcija automatskog kretanja unazad. Sigurno i pouzdano.


Udobna tkanina: jastučić za grejanje od visokokvalitetnih materijala, pruža maksimalnu udobnost i efikasnu izolaciju; Jastučić za grejanje za vrat i ramena pruža opuštanje, osećaj blagostanja i pozitivno utiče na zdravlje. Može zadovoljiti vaše različite potrebe za različite prilike, kao što su porodica, kancelarija, poslovno putovanje itd.


Može se prati u mašini i može se prati ručno: Električno termalno ćebe se može prati u mašini, pre pranja isključite kabl za napajanje. Osušite konektor kontrolera vertikalno nadole da biste zaštitili pokrivač za grejanje. Napomena: Nemojte hemijsko čistiti; Kada ga perete u mašini za pranje veša, stavite ga u kesu za veš.


Sadržaj pakovanja: 1 električni grejač, 1 vreća za veš, 1 priključni kabl (1,5 m), 1 uputstvo za upotrebu
ID Oglasa: #163672357
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.