slika
slika
slika
slika
1 od 4

Hoodie Ćebe

2.299 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 12 dana
Odgovara na 19% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mirtos Shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog

Zamislite ovu scenu

Hladna zimska veče, napolju viju sneg, a vi ste umotani u svoje omiljeno ćebence s rukavima, spremni da se prepustite čarima hladnih dana bez da se smrzavate. Ćebeta s rukavima su inovativan komad kućnog tekstila koji je postao pravi hit među ljubiteljima udobnosti i praktičnosti.


Nema više brige o tome kako ćete držati ćebence na sebi dok istovremeno pokušavate da koristite laptop, telefon ili daljinski upravljač. Rukavi na ćebetu su tu da vam pruže potpunu slobodu kretanja dok ostanete ušuškani u toplini i mekoći. Možete uživati u gledanju omiljenog filma, čitanju knjige ili surfanju po internetu, a da vam pritom ne bude hladno.


Osim što su praktični, ćebeta s rukavima su i sjajan poklon za vaše najbliže. Bilo da je reč o poklonu za rođendan, praznike ili jednostavno gestu ljubaznosti, ovo ćebe će osvojiti srca svih. Dostupna su u različitim bojama i dezenima, tako da možete odabrati ono koje najbolje odgovara vašem stilu ili stilu osobe kojoj ga poklanjate.


Ćebeta s rukavima su takođe odlična opcija za sve one koji vole kampovanje ili boravak na otvorenom tokom hladnijih meseci. Nikada više nećete morati da se borite sa šatorom ili vatrom da biste ostali topli. Samo obucite ovo čarobno ćebe sa rukavima i budite spremni za avanturu.



Zaboravite na hladne ruke i neprijatne trenutke provedene pod običnim ćebetom. Unesite dozu udobnosti i praktičnosti u svoj svakodnevni život sa ćebetom s rukavima. Nećete moći da zamislite svoj život bez ovog neophodnog komada kućnog tekstila!






Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
1. Ime i prezime
2. Ulica i kućni broj
3. Mesto
4. Poštanski broj
5. Broj telefona
Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
• Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
• Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
• Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.

ID Oglasa: #165664313
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.