slika
1 od 1

Jastuk od memorijske pene-memorijska pena jastuk

1.950 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
865
24
pre 6 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.
Perfect Cushion jastuk  za udobno sedenje

VIŠESLOJNI DIZAJN - MEMORISKA PENA I GEL ZA UDOBNOST - Savršen višeslojni dizajn; jedan sloj terapeutskog komfornog gela i dva sloja memorijske pene - oblikovani gornji sloj i noseći donji sloj!

PODRŠKA ZA SEDIŠTE - Savršeni jastuk pomaže u podržavanju težine vašeg tela za maksimalnu udobnost na bilo kom sedištu! Neka svako sedište bude udobnije!

PODRŽAVAMO UDOBNOST - Dovoljno čvrst da vas podržava i dovoljno mekan da vam bude udobno. Odlikuje se dizajnom odsečene repne kosti koji pomaže u podizanju pritiska na vašu repnu kost što pomaže u smanjenju bolova od dugotrajnog sedenja.

POKLOPAC KOJI SE UKLANJA - Pokrivač za mašinsko pranje dizajniran sa super mekanim gornjim delom Šerpe i donjom površinom koja ne klizi Zatvarač sa patentnim zatvaračem olakšava uklanjanje za pranje i ponovno postavljanje jastuka.

LAKO I PRENOSNO - Ugrađena ručka omogućava pogodnu prenosivost; ponesite ga sa sobom u pokretu i učinite svako sedište udobnijim! Odlično za; kancelarijske stolice, kuhinjske stolice, auto sedišta, sedišta za kamione, RV sedišta, tvrde klupe, tribine za sportske događaje, sedenje na podu i još mnogo toga!
ID Oglasa: #108784430
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.