slika
1 od 1

Jastuk za sedenje-Jastuk podmetac od memorijske pene- jastuk

1.899 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 11 dana
AShop
Član od 13.04.2024.
Svi oglasi

Jastuk za sedenje-Jastuk podmetac od memorijske pene- jastuk od memorijske pene

VIŠESLOJNI DIZAJN - MEMORISKA PENA I GEL ZA UDOBNOST - Savrsen viseslojni dizajn; jedan sloj terapeutskog komfornog gela i dva sloja memorijske pene - oblikovani gornji sloj i noseći donji sloj!
PODRŠKA ZA SEDIŠTE - Savršeni jastuk pomaže u podržavanju težine vašeg tela za maksimalnu udobnost na bilo kom sedištu! Neka svako sedište bude udobnije!
PODRŽAVAMO UDOBNOST - Dovoljno čvrst da vas podržava i dovoljno mekan da vam bude udobno.
Odlikuje se dizajnom odsečene repne kosti koji pomaže u podizanju pritiska na vašu repnu kost što pomaže u smanjenju bolova od dugotrajnog sedenja.

LAKO I PRENOSNO - Ugrađena rucka omogucava pogodnu prenosivost; ponesite ga sa sobom u pokretu i ucinite svako sedište udobnijim!
Odlično za; kancelarijske stolice, kuhinjske stolice, auto sedišta, sedišta za kamione, RV sedišta, tvrde klupe, tribine za sportske događaje, sedenje na podu i još mnogo toga.  

 
ID Oglasa: #166125345
Informacije

Rok dostave je 1-3 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje moguće.  

Kontakt 063 1496 059

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.