slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

KozzyHome navlaka za dušek, 140x200cm, do 45cm dubine, C221

10.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
41
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Brend: KOZZY HOME

Proizvod Navlaka/zaštita za dušek/naddušek
Boja Bela-350tc
Dimenzije: 140x200cm
Tip tkanine: Pamuk
Posebne karakteristike: otporno na cepanje, 350 g/m² debela navlaka-naddušek, perivo, 100 % pamuk,   prilagođavanje temperature

 

  • LUKSUZNA UDOBNOST KOZZY HOME gusta pamučna navlaka/zaštita, pruža luksuznu udobnost. 350 TC (thread count-broj niti) pamučna struktura smanjuje buku i povećava cirkulaciju vazduha. Tih, prozračan i paperjasti dizajn kocki, povećava kvalitet vašeg sna.   COZY &PUFFY je  KOZZY HOME brend
  • UDOBAN SAN Ova udobna i paperjasta navlaka/zaštita dizajnirana je da pruži bolje iskustvo spavanja. Gornji deo od 100 % pamuka je prijateljski prema koži, a rashlađujuća tekstura sprečava dodatno zagrevanje.
  • LAKO SE KORISTI KOZZY HOME navlaka/zaštita je laka za korišćenje, jer se koristi kao čaršav sa lastišem.   Navlaka/zaštita dizajna dubokog džepa 360° bez napora se širi 15-45 cm dubine. Pruža ultimativnu zaštitu.  
  • VELIČINA Ova navlaka pogodna je za dušeke širine između 135-145 cm i dužine 200-205 cm.   
  • LAKO SE ČISTI KOZZY HOME navlaku možete prati u mašini. Perite je na  30° C hladno i sušite u sišilici na niskoj temperaturi. Ne peglajte, ne izbeljujte i ne čistite hemijski. Znoj, mrlje ili bilo koje druge tečnosti, mogu se lako ukloniti.  

 

Tih
Spavajte duboko sa  KOZZY HOME navlakama/zaštitama! Gornji deo od 100% pamuka smanjuje šum trenja i osigurava nesmetan dubok san.  

Prozračan

Sa svojim navlakama/zaštitamaa, KOZZY HOME osigurava prozračno okruženje za spavanje putem cirkulacije vazduha. Čuva vaše telo od dodatnog zagrevanja i znojenja, i nudi najudobnije iskustvo spavanja.   

Lako se čisti
Znoj, mrlje ili bilo koja tečnost mogu se lako obrisati zahvaljujući visokokvalitetnoj teksturi KOZZY HOME navlake/zaštite. Sa ovim navlakama/zaštitama koji se mogu prati u mašini, nema potrebe za skupim hemijskim čišćenjem ili drugim vrstama čišćenja.  

Pamuk
Sa gronjim delom od 350 TC - 100% pamuka, KOZZY HOME navlake/zaštite pružaju maksimalnu mekoću i udobnost.   KOZZY HOME pruža božanstveno iskustvo spavanja!

Kvlitet, udobnost i zaštita u jednom proizvodu!

Luksuzna udobnost sa 100% pamuka, tiha i prozračna,

KOZZY HOME gusta pamučna navlaka/zaštita pruža luksuznu udobnost. Njenih  350 TC - 100% pamuka, tiha i prozračna gornja površina, povećavaju kvalitet vašeg sna, pružajući dodatnu mekoću, udobnost i zaštitu. Dizajnirana je da vam bude udobno bez dodatnog zagrevanja i znoja.  

360° dubok džep za ultimativnu zaštitu

Luksuzna navlaka/zaštita od KOZZY HOE pruža ultimativnu zaštitu sa elastičnim 360° dubokim džepom. Navlaka/zaštita laka za korišćenje bez napora se širi do dubine 15-45 cm. Sa lastišem, navlaka/zaštita je čvrsto postavljena i sprečava neželjene situacije.

Mašinsko pranje i lako se čisti

Sa ovom navlakom perivom u mašini, nema potrebe za skupim hemijskim čišćenjem ili drugim vrstama ćišćenja. Perite na  30° C hladno i sušite u sušilici na niskim temperaturama pogodnim za navlaku. Ne peglajte, ne izbeljujte i ne čistite hemijski.  

Zašto vam je potrebna KOZZY HOME navlaka/zaštita?
Da li želite da iskusite udobnije spavanje?
Ako želite da unapredite kvalitet sna,   KOZZY HOME navlaka/zaštita savršena je za vas. Gusti pamuk, i paperjasti dizajn kocki povećavaju kvalitet vašeg sna, pružajući dodatnu mekoću, udobnost i zaštitu. Iskusite najodmorniji san sa ovim udobnim i paperjastim navlakama/zaštitama.  

Da li patite od bolova u leđima?
Ako želite da se rešite bolova u leđima, KOZZY HOME navlaka/zaštita je savršena za vas. Bilo da spavate na leđima, stomaku ili boku, više neće biti neudobnosti  i bola u leđima. Osetićete razliku od prve noći i postaćete zavisni od najudobnijeg iskustva,  

Da li želite da zaštitite svoj krevet?
Ako želite da zaštitie krevet od znoja, vlažnosti, posute tečnosti i inkontinencije,   KOZZY HOME navlaka je prava stvar za vas. Ova navlaka se lako održava i produžiće vek korišćenja vašeg postojećeg dušeka, štiteći ga od trošenja.  

  • Ova navlaka/zaštita posebno je dizajnirana da pruži bolje iskustvo spavanja
  • Bez buke, prozračna, rashlađujuća i prijateljska prema koži, povećava kvalitet vašeg sna
  • Navlaka/zaštita pruža ultimativnu zaštitu sa elastičnim 360° 15-45 cm dubokim džepom
  • Sa ovom navlakom/zaštitom lakom za održavanje nije vam potrebno skupo hemijsko čišćenj
ID Oglasa: #162138741
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.