slika
slika
1 od 2

Memorijski jastuk

1.590 dinFiksno

Valjevo
Novo
11
1
juče
Navrhu
Član od 30.06.2021.
Svi oglasi

Ovaj jastuk od memorijske pene je savršen pratilac za udobnost tokom vaših putovanja. Napravljen od visokokvalitetne memorijske pene, ovaj jastuk pruža optimalnu podršku za vaš vrat, glavu i vratne mišiće, čime smanjuje napetost i nelagodnost tokom putovanja.

Dizajniran sa praktičnošću u vidu, ovaj jastuk je kompaktan i lako se može spakovati u vašu torbu ili prtljag. Bez obzira da li putujete avionom, vozom ili automobilom, možete ga koristiti za podršku vratu tokom putovanja. Takođe, odličan je za upotrebu u hotelima, kampovanju ili bilo kojoj drugoj situaciji gde želite da obezbedite udobnost tokom odmora.

Memorijska pena se prilagođava obliku vašeg vrata i glave, pružajući vam personalizovanu podršku i udobnost. Materijal memorijske pene je mekan na dodir i otporan na deformaciju, čime vam pruža dugotrajno zadovoljstvo i trajnost.

Dimenzija 28 x 28 x 12 cm

Neto težina 0.33 kg

ID Oglasa: #161377957
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.