slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ortopetski jastuk za sedenje-Bambus

1.780 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
86
4
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
Ana 0612361954
Član od 01.11.2021.
  Bamboo jastuk za sedenje od memorijske pene  

Bamboo jastuk za sedenje je inovativan proizvod koji vam pruža udobnost i podršku tokom sedenja. Izrađen je od prirodnog bambusa i memorijske pene koja se prilagođava obliku vašeg tela.

Ovaj jastuk je idealan za korišćenje kod kuće, u kancelariji, automobilu ili tokom putovanja. Pruža potporu vašem telu i smanjuje pritisak na kičmu, kukove i bedra. Takođe, poboljšava cirkulaciju krvi i smanjuje osećaj umora tokom dugotrajnog sedenja.

Bamboo jastuk je prirodan, antibakterijski i antialergijski, što ga čini bezbednim za korišćenje i idealnim za ljude koji imaju alergije ili osetljivu kožu. Takođe je veoma izdržljiv i lako se održava, čime se produžava vek trajanja jastuka.

Bamboo jastuk za sedenje je dizajniran da se lako prenosi, tako da ga možete koristiti gde god vam je potrebno. Osim toga, može se koristiti i kao dodatak za vaše omiljene stolice, fotelje ili kauče, pružajući vam udobnost i podršku tokom sedenja.

ID Oglasa: #165053455
Informacije

Ukoliko želite nešto da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM) ili SMS-om na    061 2361954 ili na Viber sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIVOM (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.