slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Pamucna Jorganska navlaka Ljubicasta #54

3.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
58
1
pre 7 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Questo Casa, Plain Duvet Cover Set Double Ranforce 100% Cotton Duvet Cover 200 x 220 cm (1 Piece), Pillowcase 50 x 70 cm (2 pieces), Purple

 

Veličina 200k220 cm
Materijal Pamuk
Boja ljubičasta
Pattern Solid
Brend Kuesto Casa
O ovoj stavci
Udobna tkanina. Proizvod je napravljen od visokokvalitetnog 100% pamuka, izdržljiv je, ima glatku površinu, nije lepljiv, ima dobru otpornost na bore i zadržavanje oblika i ima visoku čvrstoću i elastičnost oporavka. Meka i prozračna tkanina. Udobna tkanina daje osećaj hotela sa pet zvezdica i omogućava vam ugodnu noć. Savršeno se uklapa.
Udoban i prozračan da biste se osećali prijatno tokom cele noći. Ovaj lagani proizvod obavija vas luksuznom toplinom i udobnošću za vaš najmirniji san. Tako da imate prijatan san u bilo koje doba godine, a rezolucija visokog pritiska osigurava da vaša deca vole da provode vreme u svojoj sobi. Ovi proizvodi daju glatki, glatki izgled.
Mekana, izdržljiva i zdrava. Super mekana i mazljiva čak i nakon pranja. Čvrsti šavovi se ne rastvaraju i dozvoljavaju godine upotrebe. Ovi prelepi uzorci će ukrasiti vašu sobu i doneti vam mnogo zabave. Lagan i svestran. Lagani dizajn za udobnost Pogodan za sva godišnja doba.
Najbolje za bilo koju sobu u vašem domu: spavaću sobu, gostinsku sobu, dečiju sobu, karavan, vikendicu. Odlična ideja za poklon za muškarce i žene, majke i tate, Dan zaljubljenih, Dan majki, Dan očeva i Božić.
Laka nega. Perite u mašini hladno na nežnim ciklusima, odvojeno od drugih boja. Sušite i peglajte na laganoj vatri. Nemojte hemijsko čistiti. Brzo se suši.

ID Oglasa: #148718648
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.