slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Posteljina poliester 137 x 198cm #19

1.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
255
2
pre 9 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Sienna Crushed Velvet Band Duvet Set, Single, 100% Polyester, Natural Champagne    

  • Luksuzni prekrivač za jorgan od zdrobljenog somota sa odgovarajućim kompletom posteljine za jastuke. Elegantan izgled za svaku spavaću sobu.
  • Boja:  srebrna, sa primesama sive za dodatnu iskricu.
  • Dvostruka veličina:  Odgovara pokrivaču za jorgan - 137cm x 198cm, jastučnica - 50 x 76cm.
  • Materijal:  Izdržljiva, meka prozračna i udobna 100% poliesterska mikrovlakna, sa sofisticiranom trakom od zdrobljenog somota. Može se prati u mašini na 40° C. Pogodno za sušenje u sušilici
  • Uključuje: 1 jorganska navlaka (137x198cm) i 1 odgovarajuće jastučnice (50x76cm).

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš
ID Oglasa: #138888269
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.