slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Prekrivač za fotelju od jagnjeće vune,donji deo 100 % polies

3.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
90
6
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Materijal gornjeg dela 100% jagnjeća vuna, bazni sloj: 100% Poliester
Brend K. &N. Schurwolle
Boja Prirodna
Dimenzije Srednji deo pribl. 200 x 50 cm, deo za rukonaslone pribl. 60 x 40 cm
Težina 0.8 kg

  • Zaštita za fotelju iz jednog detla, oba rukonaslona su zašivena. Imju zgodne džepove za naočare, daljinske upravljače itd. Izuzetno dugački donji deo omogućava vam da postavite elastičnu traku
  • Dimenzije centralnog dela: približno  200 x 50 cm - Dimenzije zaštite za rukonaslone: približno 60 x 40 cm
  • Materijal: 100% Woolmark kvaliteta jagnjeća vuna. Jagnjeća vuna je tekstilno vlakno koje se dobija od meke vune žive životinje.  
  • Napravljeno u Nemačkoj - Standard 100  Oeko-Tex (10.0.74123 Hohenstein HTTI)
  • Mašinsko pranje na 30 ° C sa tečnim deterdžentom za vunu. Otporno na prljavštinu, apsorbuje vlagu kao što je znoj i reguliše temperaturu u svakoj sezoni.  


Zaštita za fotelju sa izuzetno dugačkim donjim delom napravljena je od 100 % jagnjeće vune. Štiti jastuke fotelje od trošenja i cepanja, povećava udobnost sedenja i zimi je topla a leti osvežavajuća. Jagnjeća vuna je tekstilno vlakno od krzna novozelandske merino ovce. Ona je odlična alternativa jagnjećoj koži. Zaštita za fotelju je iz jednog dela, sa dve zaštite za rukonaslone sa praktičnim džepovima. Izuzetno dugački donji deo ima elastičnu traku.
Jagnjeća vuna je prirodno otporna na prljavštinu i laka za održavanje. Jagnjeća vuna apsorbuje vlažnost kao što je znoj i termoregulacijska je u svakoj sezoni. Porodična firma  K. &N.  Schurwoll GmbH proizvodi nove proizvode od vune od 1982 od sečenja, krojenja, pakovanja i slanja do Nemačke. Dodatno, kompanije je povezana sa  Woolmarkom, ova oznaka je svetski najpoznatiji simbol i najveći kvalitet.   Zaštita za fotelju ima oznaku Standard 100od OEKO-TEX-a.  Kako je prirodan proizvod od  100% jagnjeće vune, možete ga prati na 30 ° C sa tečnim deteržentom za vunu.  

ID Oglasa: #161938592
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.