slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Roros Tweed Agnes jastuk, norveška vuna, 50x50cm

50 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
7
1
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Na stanju 1 jastuk

 

  • Jastuk je napravljen od norveške jagnjeće vune. RØ ROS TWEED se oslanja na održive i prirodne materijale
  • Može se ručno prati na 20 - 30 ° C
  • RØ ROS TWEED jastuk je 100% proizveden u Norveškoj i razvijen u saradnji sa vodećim dizajnerima i tekstilnim umetnicima u Skandinaviji
  • Prelep jastuk za sve sezone. Topao dizajn koji privlači pažnju u svim aspektima
  • RØ ROS TWEED jastuci su norveški kvalitetni proizvodi za terase, sofe i spavaće sobe

 

Francuska dizajnerka Inga Sempédizajnirala je kolekciju Agnes za norveškog proizvođača Roros Tweed. Dezen jastuka je fascinantan dizajn koji odmah privlači pažnju na svaku sofu.   Sempéje uspela da spoji dva ritma u pokretu. Horizontalne linije menjaju boju sa stepenastim nijansama. Vertikalne su, međutim, kao slaba kiša. Ova vrsta konstrukcije daje zapanjujući efekat, jer su prednji i zadnji deo sada u kontrastu sa tamom. Vuna koja se koristi za proizvodnju je čista devičanska vuna norveških ovaca. Kod proizvođača Roros Tweed, kvalitet je primaran. Agnes jastuci su stoga mekani, greju vas i veoma su izdržljivi. Jastuk je dostupan u roze boji i može se kombinovati sa različitim stilovima uređenja. Budite inspirisani Agnes Posebne karakteristike - Vuna iz čiste norveške proizvodnje - Materijal: Devičanska vuna - Norveški kvalitetni proizvod - Ombre uzorak - Izdržljiv

 

Dizajner

Francuska dizajnerka Inga Sempéstvara vizuelnu poeziju. U celom svetu je poznata kao dizajner izuzetnog senzibiliteta. Ostvarila je zapažene poslove u oblasti nameštaja, osvetljenja, predmeta i tekstila za mnoge poznate brendove. Inga je 2003. godine dobila Grand Prix de la Creation en Design de la Ville de Paris. Njena prva dva rada za Rø ros Tweed su ćebad i jastuci Agnes i Bernadette.

 

 

Brend    Roros Tweed
Boja    Pink
Kolekcija    RorosTweed Agnes
Dizajner    Inga Sempé
Dimenzije  Pribl.   V 5 x D 50 x D 50 cm
Šara    Ostalo

Održavanje Preporučuje se ručno pranje 20-30° C

ID Oglasa: #164254821
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.