slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Zydante Swisstech All Season jorgan, 140x220 cm

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
38
3
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Sanjajte pod ovim lepim jorganom sa ispunom od 3D šupljih vlakana i mekom pamučnom navlakom. Iskusite ultimativnu udobnost.  

Material
Navlaka jorgana koja ispunu trži na mestu, napravljena je od 100 % pamuka. Ovaj materijal osigurava da je jorgan prelepo prozračan i da dobro odvodi vlagu.
Ovaj jorgan ispunjen je sa  100% 3D poliesterskim šupljim vlaknom. Ova ispuna omogućava cirkulaciju vazduha, prozračnost i prelepo je fleksibilna.
Dodatno, jorgan je antialergijski, a ispuna nije tlo pogodno za stvaranje grinja i bakterija, nećete ih naći u ovom jorganu!  

Jorgan sa jednim slojem
Jorgan  ima jedan sloj, i pogodan je za ljude koji ne žele da koriste dva jorgana (ili 4 sezone jorgane). U principu,   ovaj jorgan se može koristiti tokom cele godine. Kada birate jorgan, obratite pažnju na navedenu klasu zagrevanja. Ona označava koliko je zaista jorgan topao ili hladan. Tako će te uvek odabrati jorgan koji savršeno odgovara vašim potrebama.  

Klasa zagrevanja
Ovaj jorgan ima  2 klasu zagrevanja i može se koristiti tokom cele godine. Preporučujemo ga za hladnije noći.  


Ostale informacije
Ako svakodnevno protresete jorgan, i ostavite ga da se provetri, ispuna jorgana ostaje lepa i sveža. Možete ga provetriti tako što će te ga okačiti napolju, ili ostaviti otvoren prozor.
Opciono, jorgan se može prati u mašini za veš na maksimalnoj temperaturi od  40° C, ali se preporučuje pranje u većoj mašini za veš.
Zydante Swisstech All Season jorgan Swiss pamuk  140 x 220 cm

ID Oglasa: #161920716
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.