slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

3u1 sklopiva kuhinjska posuda sa odvodom

1.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
35
6
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Imate problem sa gomilom posuda koje zauzimaju dosta mesta, a nakon korišćenja umorite se i izgubite puno vremena kako bi ste oprali iste? Sigurno ste pomislili kako bi bilo dobro kada biste mogli jednom posudom da obavite više poslova u kuhinji.  Zato Vam predstavljamo 3u1 kuhinjsku posudu pomoću koje ćete moći da operete željene namernice, ocedita pa čak i isečete, neverovatno zar ne?



Samo rasklopite posudu i u nju ubacite željene namernice poput voća, povrća i sipajte vodu kako biste ih oprali. Kada završite sa pranjem pritisnite čep i otvoriće se odvod kako bi sva voda izasla i kako biste osušili namernice. Ali to nije sve kada se posuda sklopi postaje daska tako da na njoj možete i iseći namirnice.



Zaboravite na nered u kuhinji kao npr jedna posuda za pranje voća i povrća, pa onda druga kako bi se iste ocedili, nakon toga daska kako biste sve isekli… Sa 3u1 sklopivom kuhinjskom posudom obavićete sav taj posao, a Vaša kuhinja će ostati uredna i čista.



Lako se rasklapa i sklapa zavisno od Vaših potreba. Kada je skopljena možete je koristiti kao dasku za sečenje, a ukoliko želite da je rasklopite i napunite vodom samo držite jednom rukom dasku, a drugom povucite na gore. Da biste ispustili vodu  pritisnite dugmence na dnu posude kako bi ona izasla. Sa strane poseduje ručke koje će Vam omogućiti lakši prenos. Kada završite upotrebu možete je oprati u mašini za sudove i sklopljenu je odložite kako biste sačuvali prostor u kuhinji.



Karakteristike:




    • Materijal: Plastika i silikonska guma

 

    • Dimenzije: 40cm x 30xm x 9,5 cm

 

    • Boja: belo - siva

 

    • Može se prati u mašini za sudove

 

    • Pogodna za pranje, ceđenje i sečenje voća, povrć, mesa, ribe i dr…

 

    • Odvod na dnu posude omogućiće Vam da ispustite vodu iz posude

 

    • Kada se sklopi možete je koristiti kao dasku za sečenje

 

  • Ne zauzima puno prostora u Vašoj kuhinji
ID Oglasa: #149262660
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.