slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Aparat za kuvanje jaja

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
101
2
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
DSP električni aparat za kuvanje jaja
Snaga: 350W Kapacitet: 7 jaja Kuvanje mekih i tvrdih jaja Uključena je praktična merna šolja Funkcija alarma za merenje vremena kada su jaja spremna. Poklopac i stalak za kuvanje za lako čišćenje
Karakteristika: 1. Transparentni poklopac za posmatranje, možete posmatrati napredak kuvanih jaja u bilo kom trenutku, jednostavan rad. 2. Stalak za parena jaja velikog kapaciteta koji može staviti 7 jaja istovremeno da zadovolji dnevne potrebe. 3. Višenamensko jelo, poslužavnik za jaja na pari može da kuva kompletna jaja, takođe može da  i drugu hranu, višestruka primena. 4. Izgled od nerđajućeg čelika, plus transparentan dizajn poklopca, lep i moderan. 5. Automatsko isključivanje, sprečavanje suvog sagorevanja, sigurnost je zagarantovana. Savršen uređaj u kuhinji. Materijal: nerđajući čelik + ABS Veličina proizvoda: pribl. 17,5 x 17,5 x 18 cm Težina: pribl. 768g Frekvencija: 50-60HZ Snaga: 350W Lista paketa: 1 x posuda za paru 1 x držač za jaja na pari 1 x prozirni poklopac za posmatranje 1 x merna čaša



Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
ID Oglasa: #126085880
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.