slika
slika
slika
slika
1 od 4

Četka sa đubrovnikom, produžena

650 din

Kučevo
Novo
1
0
pre 2 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
Idealno za domaćinstvo: Metla sa dugim drškama je idealna za čišćenje u zatvorenom prostoru, na otvorenom, nakon kućnih ljubimaca, ¾ čišćenje poda i ¾ uklanjanje ¾ prašine. Posuda za smeće je savršena za sakupljanje lakih ostataka. Udobna ručka i rukohvat, zupci češlja za struganje prašine iz kose, debele dugačke čekinje, pogodne za sve vrste podloge, dugačke guste čekinje koje se ne lepe. Šipka od nerđajućeg ¾ čelika je jaka i izdržljiva ¾ nije lako zarđati i slomiti. ¾ Sadržaj pakovanja: 1 metla za čišćenje¾ + 1 posuda za smeće sa zupcima češlja Materijal i veličina: plastika¾ + nerđajući čelik, posuda za smeće: ¾26 k 23 k 75 cm, metla: 33 k 5 k 91 cm Elegantan i moderan dizajn: Integrisani otvor za metlu za držanje uspravno i lako za hvatanje. Duge ručke smanjuju naprezanje leđa. Posuda za smeće sa češljem pomaže u uklanjanju dlakavih čestica prašine ili dlake kućnih ljubimaca sa četke. Fleksibilna vlakna četkice: Ekstra dugačka i debela ¾ fleksibilna četka od ravnih vlakana do uglova ¾ za fino uklanjanje prašine, dlake kućnih ljubimaca, dlake na podu ili bilo koje čestice prašine/hrane. ¾ Široko se koristi u lakom čišćenju podova u kućama, stanovima, bolnicama, hotelima, kancelarijama, školama i drugim zatvorenim mestima, pometanjem smeća ili drugog otpada na podu
ID Oglasa: #165084136
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.