slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Desertna čaša za serviranje poslastica u obliku trapeza

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova dezertna posuda predstavlja elegantnan dodatak Vašem stolu, savršen je za posluživanje slatkih poslastica poput mini tortica i sladoleda. Izrađena od kvalitetnog PP materijala koji je izdržljiv i otporan na oštećenja, pruža dugotrajan sjaj i eleganciju. Njena kompaktna veličina od 150ml čini je idealnom za pojedinačna posluživanja, što je savršenom za elegantne večere ili posebne prilike.
 

Svojim glatkim i čistim linijama, ova posuda ističe se svojom jednostavnom, ali sofisticiranom estetikom. Idealna je za serviranje malih dezertnih poslastica ili ukrašavanje kolačića. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, lako se može smestiti na tanjir ili stalak za posluživanje, čineći aranžman stola još atraktivnijim. Nežno izrađeni rubovi dodaju dodir elegancije i čine je udobnom za korišćenje. Ova posuda donosi dozu luksuza, čineći svaki dezert posebnim iskustvom.
 

Njena transparentnost se jednostavno uklapa uz svaki dekor i stil. Praktična je za svakodnevnu upotrebu, ali istovremeno dovoljno elegantna za posebne prilike. Ova činija donosi harmoniju između funkcionalnosti i estetike, ističući se svojom jednostavnom lepotom.
 

 

Karakteristike:

  • Zapremina: 150ml
  • Dimenzije: 5,8 x 7,6 cm
  • Materijal: PP
  • Oblik: trapez
  • Idealno za posluživanje poslastica za svakodnevne ili posebne prilike
  • Savršena za posluživanje mini cheesecake-a ili mini tiramisu kolača
  • Idealna veličina za pojedninačnu porciju
  • Cena je po komadu
ID Oglasa: #165366280
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.