slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

DLD multifunkcionalna mašina za sečenje voća i povrća

1.200 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
88
2
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Pritiskač malo okrnjen, slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • OSLOBODITE RUKE: Napravite super lak i brz posao ravnomernog spiralnog sečenja voća i povrća za pomfrit, salate, testenine, za nekoliko sekundi.
  • Univerzalno pristajanje: Uključuje 3 različita rotirajuća izuzetno oštra cilindrična diska (1 mlin, 1 sekač) od nerđajućeg čelika prehrambenog razreda (food grade), idealno za salate, sir, povrće, krompir, salatu od zelja, orašaste plodove, krompir, palačinke, luk i još mnogo toga. Uživajte lakše i brže  u raznim jelima.
  • Bezbedan dizajn: Okrugla rotirajuća oštrica od nerđajućeg čelika postavljena je u rotacioni bubanj za mlevenje kako bi vaše ruke bile podalje od oštrih sečiva, i bezbedno isečeno povrće ili voće. Usisna osnova obezbeđuje glatko prijanjanje i stabilnost tokom rada. Nikada ne morate brinuti da ćete povrediti svoje osetljive ruke kada sečete,   zaista bezbedno i efikasno.
  • Jednostavno za čišćenje: Lako se čisti, samo operite vodom i obrišite krpom. Bezbedno je za mašina za pranje sudova.
  • Štedi vreme: rotirajuća ručka jedan krug je dovoljan za sečenje do 12 puta. Ovo rende za sir skraćuje mnogo vremena za pripremu hrane i pomaže da brže i lakše obavljate svoje kuhinjske poslove. Olakšajte SVE: Manje delova olakšava sastavljanje. Rezač povrća možete lako očistiti pod tekućom vodom za nekoliko sekundi. Može se čistiti i u mašini za pranje sudova. Odličan izbor za vas: Bilo da se radi o rezanju, mlevenju ili mlevenju povrća, tri vrste kuhinjskih rende zadovoljavaju vaše različite potrebe za sečenjem. Uživajte u kuvanju u kuhinji.

 

ID Oglasa: #155562924
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.