slika
slika
1 od 2

Dozer za americke krofne - dozer za krofne

800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
216
9
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi

Dozer za americke krofne
Lako se koristi
Sve što je potrebno da vi uradite jeste da gotovo, već pripremljeno testo sipate u dozer, a željeni oblik će bez ikakve muke, vrlo brzo biti gotov. Prednost u odnosu na tradicionalne krofne koje su potekle iz bakinih kuhinja, jeste što dozer čini da vaše krofnice budu identičnog oblika i veličine. Tako napravljenje, krofnice je lakše ukrasiti , ali i na izgled, prilikom posluživanje izgledaju još ukusnije i primamljivije.
Ne zauzima puno prostora!
Ipak, drage domaćice, ovaj dozer je često najomiljeniji jer ne zauzima puno prostora i ne zahteva neko posebno održavanje. Savršeno se uklapa u kuhinjski prostor ma kako god on bio uređen. Sve što je potrebno da učinite nakon njegovog korišćenja je da ga operete/očistite i odložite. Dakle, dozer nije ni sličan glomaznim uređajima koji zauzimaju puno prostora, teški su, komplikovani za korišćenje, a na kraju ne pomognu.
3 razloga zašto koristiti dozerIdentični oblik i veličina krofnica;
Jednostavno korišćenje, bez muke i poteškoća;
Nema nereda u kuhinji.

Mogucnost preuzimanja lično Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom ili bexom 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #124900207
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.