slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Dozer za palacinke i mafine

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
112
2
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
BatterDispenser je nezaobilazan alat za pripremu ukusnih palačinki, mafina i drugih peciva od testa u vašoj kuhinji.

Dozator tačno i ravnomerno raspoređuje testo, čime se postiže savršen izgled i oblik vašeg kulinarskog remek dela, a zahvaljujući svom dizajnu, dozator ravnomerno raspoređuje testo bez prskanja.

Više ne morate dugo i bolno da petljate sa testom, smišljajući nove načine da njime pažljivo popunite kalup. Planina nepotrebnih jela je takođe otkazana. Dozator za testo će vam pomoći da stavite smesu tačno na metu, baš onako kako vam je potrebno. Prskanje i bruke - zbogom! Veoma je praktičan, lak za upotrebu i dobro se pere. Pripremite testo, sipajte potrebnu količinu u posudu, zatvorite poklopac i počnite da kuvate.

Dizajn dozatora je cilindrična posuda dimenzija 17 k 11 k 19 centimetara napravljena od providne plastike za hranu sa skalom koja vam omogućava da kontrolišete zapreminu porcije doziranja pritiskom na polugu koja se nalazi na zgodnoj ručki uređaja. Kapacitet dozatora je 900 mililitara, što odgovara četiri čaše testa. Da biste dobili jedan deo testa, potrebno je samo da pritisnete ručicu dozatora i otpustite je nakon što se potrebna količina testa ulije u kalup ili pleh.

Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj
0612097951
Slanje se obavlja postexspressom
Pogledajte  naše  ostale ponude
ID Oglasa: #144796243
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.