slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Držač za kuhinjski pribor NOVO

250 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
875
14
juče
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Držač za kuhinjski pribor je pogodan i praktičan, pričvršćen za zid ili ispod polica na površini paralelnoj sa podom. Može se koristiti za razne kuhinjske alate u kućnoj i profesionalnoj kuhinji. Držač za kuhinjsi pribor oslobadja prostor za kutlače, dugačke kašike, metlice, vešalice sa kukama za kuhinju rotirajuća crna ili bela .

 

Držač za kuhinjski pribor je pogodan i praktičan, pričvršćen za zid ili ispod polica na površini paralelnoj sa podom. Može se koristiti za razne kuhinjske alate u kućnoj i profesionalnoj kuhinji. Držač za kuhinjsi pribor oslobadja prostor za kutlače, dugačke kašike, metlice, vešalice sa kukama za kuhinju rotirajuća crna .
Za ugradnju je potrebno odmastiti površinu za ugradnju, ukloniti zaštitni sloj sa lepljive površine vešalice
i pričvrstiti ga jakim pritiskom. Sam držač se zatim može lako ukloniti sa nosača, oprati ili promeniti njegovu lokaciju. Držač za kuhinjski pribor sadrži šest kukica, i ono što je takodje praktično rotirajući je.
Imate problem sa neredom u kuhinji ili malim prostorom ? Ovaj držač je fenomenala za vas i pravo rešenje! Uvek ćete znati gde vam šta tačno stoji, a vaša kuhinja će uvek biti čista i uredna.
Vrlo jednostavno i efikasno rešenje koje pruža bezbedno skladištenje i jednostavan pristup svakom. Kompletirajte svoju kuhinju i učinite je praktično i urednom. Pored toga što je rotirajući i praktičan idealan je i kao dekoracija u vašoj kuhinji. Veliki broj ljudi kuhinjske alate sa kojima kuva ili sprema odredjeno jelo odlaže u fiokama gde se vrlo brzo skupi prašina , dakle ovaj držač pruža i idealne higijenske uslove vašem kuhinjskom alatu .



PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #6876242
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.