slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dvospratna korpa za voće i povrce

1.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
310
10
pre 11 dana
Odgovara na 47% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.
Dvospratna korpa za voce.

Ova korpa je dizajnirana za držanje voća i povrća, kako bi vaš prostor bio uredan i organiziran. Dizajn otvorene žičane korpe omogućava cirkulaciju vazduha, lako se čisti, jednostavno i nije glomazno. Ne zauzima puno prostora na radnoj površini, a njegov okvir omogućava voću da diše i da se ne susi.

 Funkcionalan i svestran: Ovaj organizator korpe za voće može se postaviti sa voćem, povrćem, malim kućnim potrepštinama i kancelarijskim potrepštinama. Savršeno rešenje za kućnu upotrebu, uklapa se u svaki stil i dekor.

 Izdržljiva konstrukcija: Okvir korpe je napravljen od čvrstog i izdržljivog gvožđa sa crnim premazom, otporan na rđu i vodootporan. Ovaj stalak za voće i povrće ima integrisanu ručku koja se lako prenosi i koja je napravljena da olakša transport robe od ostave do korpe i do stola.

 Dimenzije proizvoda: Gornja korpa: 9,4 x 7,1 inča; Donja korpa: 11,8 x 7,1 inča. Ukupna visina nivoa korpe dostiže 12,6 inča. Gornja korpa je nešto manja kako bi stilu korpe dala višeslojni efekat, omogućava vam odvajanje voća i povrća
ID Oglasa: #151890280
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.