slika
slika
1 od 2

Elektricna pumpa za balone za vodu - Pumpa za balone

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
115
6
pre 14 dana
Odgovara na 4% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip I Sara - 0637022935
Član od 24.06.2020.
Svi oglasi

Više nećete morati da opterećujete kičmu i mučite se svaki put kada želite iz balona da sipate vodu. Ova pumpa će vam omogućiti da čak ni milimetar ne morate da ga pomerite, a da ipak možete da utolite žeđ.

Pumpa se vrlo lako montira na flaše, a za sipanje vode vam nije potreban ni najmanji napor. Sve što je potrebno kada poželite da je sipate jeste da kliknete na vrh pumpe. Nećete čak morati ni da je pritiskate kako bi izašla voda.
Starima je ova pumpa gotovo neophodna, ali takođe i deci koja nemaju snage i ne bi trebalo da podižu teško. Idealno je imati je ne samo kod kuće, već i u kancelarjama, a naročito se pokazala potrebnom u staračkim domovima i obdaništima. Što se tiče ukusa i mirisa vode, on se neće promeniti prolaskom kroz pumpu.
Pumpa se puni preko USB kabla, a moći ćete da je napunite čak i preko svotg mobilnog telefona.



Ako zelite da porucite, posaljite nam poruku sa vasim podacima (ime,  prezime, adresa i broj telefona) preko KUPUJEM PRODAJEM, ili poruku na broj telefona 0637022935 ili to mozete obaviti pozivom na broj 0637022935! ! !

ID Oglasa: #153565225
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.