slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Električni mini šporet za supe, čorbe,žitarice, ovesne kaše

2.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
195
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

Uređaj dolazi bez originalne kutije koja je pokidana prilikom transporta. Sve ostalo je potpuno novo i nekorišćeno što se može videti i na slikama.  

 

1.2L Kapacitet pogodan za 1-2 osobe, 4 šolje nekuvanog pirinča. 110 v. Mala veličina ne zauzima previše prostora i veoma je pogodna za čuvanje u maloj kuhinji ili kampu.

Mini štednjak za pirinač od 4 šolje proizvodi savršen pirinač svaki put, multifunkcionalni štednjak se može koristiti sa svim vrstama pirinča, smeđeg pirinča, belog pirinča, kinoe, ovsa i drugih krupnih žitarica.

Dno šporeta za pirinač ima priključak za rasipanje toplote, kako bi se sprečilo oštećenje mašine uzrokovano previsokom temperaturom, tako da štednjak za pirinač ima duži vek trajanja; Unutrašnjost šporeta za pirinač je lonac sa nelepljivim premazom, lako se čisti.

20 minuta do kraja kuvanja. Naš mali šporet za pirinač ima samo jedno dugme za kuvanje, samo ga dodirnite i aparat za pirinač odmah počinje da radi na idealnoj temperaturi! Nakon kuvanja pirinča, šporet će se automatski prebaciti na funkciju očuvanja toplote, održavajući vaš pirinač savršenim u svakom trenutku.

Sa ovim sve-u-jednom šporetom za pirinač, svako može lako da izabere svoj omiljeni način da kuva veliki obrok. Pirinač, supa, kaša, kolač ili desert.

k7

ID Oglasa: #151799417
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.