slika
1 od 1

Kalup/pleh za mafine i razne poslastice, za 12kom

850 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
0
0
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sve Za Kucu-Home Shop
Član od 29.07.2018.
Svi oglasi
 Cena 850 dinara
Kalup/pleh za mafine i razne poslastice, za 12kom Dimenzije 34×26cmTehnologija titanijuma sa non stick premazom, znatno smanjuje rizik od zagorevanja hrane koja se peče i omogućuje brže pečenje na nižim temperaturama nego što je slučaj kod tradicionalno pravljenog posuđa. Uputstvo za upotrebu: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude. Mafini od čokolade sa narandžom i čilijem 100g čokolade za kuvanje, 150g šećera, 100g margarina, 2 jaja, 200g brašna, 1 prašak za pecivo, 1 cela narandža (kora i sok), na vrh noža cimeta, chillija i sode bikarbone. Margarin, šećer i čokoladu rastopiti u mikrotalasnoj ili na pari. Dodati mleko, izrendanu koru i sok od pomorandže, jaje, cimet, chilli i sodu bikarbonu. Dodati brašno sa praškom za pecivo, dobro promešati i peći 20 minuta u zagrejanoj rerni u tepsiji za mafine.
ID Oglasa: #166134660
Informacije
*KONTAKT TELEFON: 0658806661, ili nas kontaktirajte putem poruka na dati broj (Viber , WhatsApp) ili putem poruke na KupujemProdajem!

(Na pozive se na javljamo, samo slika artikla koji vas zanima u poruci! ! )

*Slanje paketa Bex kurirskom sluzbom i Postaexpressom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.