slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kanata za smeče 30 litara 2 sekcije Beldray

7.000 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
276
9
pre 14 dana
Odgovara na 25% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Željko
Član od 15.03.2018.
Svi oglasi

Novo u kutiji

  • Ako pronadjete "novi" proizvod po nizoj ceni, molimo vas da nas kontaktirate kako biste nas obavestili i time promijenili cenu.

  • Учините мало за животну средину и наставите да вршите врхунско рециклирање домаћинстава уз овај фантастични Белдраи кош за рециклажу у два дела.
  • Зауставите неред пластике, лименки или картона код куће користећи два преграда обојена бојама за одвајање различитих материјала.
  • Димензије 40л к 34в к 46х цм, канта за рециклирање има издашну запремину од 30 литара, с елегантним и елегантним дизајном како би се уклопила у свако окружење.
  • Дизајниран на уму о трајности;  посуда има лагано кућиште од нерђајућег челика 0,35 мм и паметан, крути поклопац од полипропилена.
  • Изузетно једноставан за употребу, једноставно ступите на ножне папучице да бисте подигли сваки поклопац претинца за брзо и једноставно решење за рециклирање.

Избегавајте накупљање картона, лименки и пластике у вашем дому и уштедите време на додатним путовањима ван својим кантама за котаче помоћу овог фантастичног Белдраи канте за рециклажу у два дела.  Канта има два великодушна преграда у боји и једноставан механизам за папучицу стопала за изузетно лаку употребу.  Направљен од издржљивог кућишта од нехрђајућег челика и поклопца од полипропилена, канта има издашну запремину од 30 литара - гарантирано тако да се може уклопити у било које кухињске поставке.

Кутија садржи

1 к Белдраи 30-литарски кош за папучице од нехрђајућег челика са 2 секције


Ps ovo je prevodjeno guglprevodiocem. nemam vremena da uskladjujem prevod.  
Kome treba razumece o cemu se radi
Postoji mogucnost placanja karticama master i amerikan
Pogledajte sve moje oglase

ID Oglasa: #93715143
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.