slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kanta za smeće Rusell&Hobbs inox 40 litara 2 sekcije

7.900 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.750
27
pre 7 dana
Odgovara na 43% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Željko
Član od 15.03.2018.
Svi oglasi

Novo u kutiji

  • Ako pronadjete "novi" proizvod po nizoj ceni, molimo vas da nas kontaktirate kako biste nas obavestili i time promijenili cenu.

За потпуну удобност, не тражите даље од овог смећа за рециклажу Русселл Хоббс-а да бисте уредили свој дом.  Овај кош за смеће садржи два дела и чува ваше рециклажне производе одвојено.  Капацитет 40 литара је дизајниран за потребе ужурбаних домова.  Укључује папучице у два корака, тако да можете отворити поклопац када су вам руке пуне, плус што је хигијенски.  Димензије 40 к 35 к 59,5 цм, овај кантер је израђен од нерђајућег челика са црним поклопцем, што значи да представља комплимент већини боја.

  • Овај Русселл Хоббс кухињски кош за рециклирање отпада осигурава свакодневно чишћење без напора, истовремено радећи на вашем околишу.
  • Овај кантер је запремине до 40 литара, подељен на два дела - савршен за општи отпад и за одвајање рециклажних материјала.
  • Поклопи се отварају папучицама, тако да можете отворити канту с рукама пуним, плус што је хигијенски него додирнути поклопац.
  • Ps ovo je prevodjeno guglprevodiocem. nemam vremena da uskladjujem prevod.  
    Kome treba razumece o cemu se radi
    Postoji mogucnost placanja karticama master i amerikan
    Pogledajte sve moje oglaseДимензије 40 к 35 к 59,5 цм, овај кош за смеће је израђен од трајних материјала и дизајниран је да издржи свакодневну употребу.
Ps ovo je prevodjeno guglprevodiocem. nemam vremena da uskladjujem prevod.  
Kome treba razumece o cemu se radi
Postoji mogucnost placanja karticama master i amerikan
Pogledajte sve moje oglase
ID Oglasa: #93714434
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.