slika
slika
1 od 2

Kartuša 500 gr sa navojem EL GAZ

690 din

Kruševac
Novo
730
33
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Gasiks online
Član od 07.12.2020.
Svi oglasi

AKCIJA , AKCIJA KUPITE 12 KOMADA (JEDNA KUTIJA) DODATNIH 6%! !

 

Kartuša 500 gr sa navojem EL GAZ – plinski patron od 500 gr sa ženskim navojem. Sadrži smesu butan propan gasa. Kod ove kartuše plin je pod pritiskom, morate se pridržavati uputstva za upotrebu. Kartušu ne smete držati na vrućini, u blizini vrućih površina, iskri, otvorenog plamena ili drugih izvora paljenja. Kartušu morate zaštiti od sunčeve svetlosti. Kartušu ne izlagati temperaturi većoj od 50 ° C. Ovaj plinski patron kompatibilan je sa sa plinskim urežajima EL GAZ , kao i sa uređajima sa navojnim priključkom 7/16 i sličnim ( u skladu sa EN 521 : 2019).

Ne sme se dopunjavati!

Karakteristike proizvodada :

  • Plinska kartuša 500 gr
  • Sa ženskim navojem
  • Nije punjiva

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

ID Oglasa: #135313018
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.