slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kuhinjske silikonske sklopive cediljke 2/1 JM-611 NOVO

650 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
71
9
pre 2 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

OPIS PROIZVODA:

 

 

Sklopiva cediljka je napravljena od ekološki prihvatljivih silikonskih i plastičnih materijala, netoksična, bezbedna za pranje u mašini za sudove i izdržljiva za dugotrajnu upotrebu, bezbedna za vašu hranu i porodicu.
Sklopiva korpa za pranje ima neklizajuću osnovu, a ručka ima okrugli otvor za kačenje za organizovanje. Ne samo da štedi prostor, već i čini vaš kuhinjski predmet urednijim i urednijim.
Dizajn koji štedi prostor, cedila su sklopiva, što ih čini   lakim za odlaganje u ormare ili duboke fioke. tako da ne zauzimaju  veliki prostor u vašim kuhinjskim ormarićima.
Ova silikonska cediljka koja se koristi za oceđivanje većine namirnica poput špageta, testenina, krompira, brokolija, boranije i drugog povrća za ispiranje listova salate, voća i svežeg povrća.
Kompaktna veličina ovog silikonskog cjedila čini ga vašim savršenim pratiocem za kampovanje, piknik ili držanje ovog silikonskog cjedila pri ruci u vašem kamp-prikolu ili kamperu.


Specifikacije

 

Materijal: Silikon sa plastikom
Boja: zelena sa sivom
Količina: 2 kom
Kombinacija veličina: velika i mala
Velika veličina: 32,2 X 24,5 X 10,5 cm
Mala veličina: 24,2 X 19,5 X 7,8 cm

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #151885340
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.