slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kukice za kačenje - Multifunkcionalni dodatak za kuhinju

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Transformišite vašu kuhinju uz naš Rotirajući dodatak za odlaganje stvari u vifu kukica – brz, jednostavan i praktičan način da organizujete prostor i poboljšate funkcionalnost kuhinjskog ambijenta!

Montaža ovog dodatka je jednostavna. Prebrišite željenu površinu, zakačite providni jastučić, a zatim pričvrstite dodatak za kuhinju. Brzo ćete uživati u organizovanom prostoru bez muke.

Ovaj zanimljivi dodatak nije samo koristan u kuhinji! Možete ga koristiti i u bilo kojoj drugoj prostoriji, poput kupatila, dnevnog boravka ili radne sobe. Prilagodljivost ovog dodatka čini ga izuzetno korisnim za različite potrebe.

Fleksibilnost ovog dodatka dolazi do izražaja kroz mogućnost montaže na različite ravne materijale, uključujući keramiku, drvo, pločice, metal i mnoge druge površine. Nećete imati problema prilagoditi ga vašim potrebama i estetskim preferencijama.

Učinite svoj prostor organizovanim i efikasnim uz Rotirajući dodatak za odlaganje stvari. Naručite ga odmah i iskusite brzu i laku transformaciju vašeg kuhinjskog prostora!

 

Karakteristike:  

  • Rotirajuće kukice za kačenje kihinjskih ili kupatilskih pomagala
  • Boja je crna
  • Cena je po komadu
ID Oglasa: #162182749
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.