slika
slika
slika
1 od 3

Ljustilica za jabuke-Ljustilica za jabuke

840 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
586
24
pre 2 dana
Odgovara na 0% poruka.
Jelena 0611413643
Član od 17.11.2020.
Ljustilica za jabuke-Ljustilica za jabuke

Fenomenalan Apple Peeler konačno u prodaji. Praktična ljuštilica za jabuke.  Veoma korisna naprava koju morate imati u Vašoj kuhinji!


Svi znamo da je jabuka najzdravije voće i da se preporučuje da se jede svakog dana. Ali koliko često ih zapravo jedete? Retko? Da li je to zbog toga što ne volite da ih ljuštite? E pa tome je došao kraj! Od sada ćete ih redovno jesti! Stigla je i kod nas ljuštilica koja će vam olakšati život! Nema više muke sa ljuštenjem jabuke! Izrađena je od kvalitetne i jake plastike a nož na ljuštilici je od nerđajućeg čelika. Vrlo lako se koristi: samo postavite jabuku na metalni deo sa tri šiljka, prislonite sečivo i počnete da okrećete ručku. Nož će se sam prilagoditi veličini jabuke i na brz i lak način je oljuštiti. Dovoljno je da par puta okrenete ručku i gotovo, jabuka je oljuštena. Takođe je možete koristiti i za ljuštenje krompira, kruške

Karakteristike:

- Brzo i lako ljuštenje
- Sečiva od nerđajućeg čelika
- Dimenzije: približno 18 cm x 10 cm x 15 cm
- Nije preporučeno za ljuštenje malih jabuka
- Možete ljuštiti jabuku, krušku, breskvu…
praktična i korisna ljuštilica

Novo, Nekorišćeno u originalnom pakovanju


ID Oglasa: #113286855
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.