slika
slika
1 od 2

ocedjivac za sudove

3.999 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
144
8
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
Susac za sudove 3999 din 65cm Konstrukcija odvodnog regala je veoma stabilna. Nadograđena zaštitna ograda za sprečavanje pada predmeta. Stalak za alat je postavljen iza police radi uštede prostora. Izdržljive i šik police sa korpama, nosačima i kukama mogu se urediti po vašem ukusu. Lakše je organizovati posuđe i zalihe, štedi mnogo prostora i vremena, a voda kaplje direktno u sudoperu za čistiju i uredniju kuhinju i čini kuvanje lakšim. Multifunkcionalni stalak za sušenje iznad sudopera Preko police za sušenje posudja iznad sudopera sve posuđe ili pribor održava urednim i lako suvim. Oceđivač posuđa čini mnogo, možete staviti činiju/tanjir ili povrće/voće u stalak, uzeti nož za kuvanje/dasku za seckanje/šolju/kašiku i viljušku/sredstvo za čišćenje u držač ili okačiti kutlaču za supu/lopaticu/krpu za suđe na kuku. Savršena je ušteda prostora, ne samo za veliku kuhinju, već i za malu kuhinju. Stalak za sušenje posuđa koji se lako sklapa Naš stalak se lako sastavlja. Policu za sudove možete lako sastaviti za nekoliko minuta pomoću šrafova i ključa bez dodatnog alata. Bez rđe i čvrst stalak Oceđivač za posuđe iznad sudopera je napravljen od nerđajućeg čelika, protiv rđe, za držanje posuđa i pribora, tako da možete da složite sve tanjire. Voda kaplje u sudoperu dok se suši, održavajući radnu površinu čistom i suvom. Visokokvalitetni čvrsti stalak za posuđe, vaša kuhinja to zaslužuje. Specifikacija: -Naziv proizvoda: Polica za sušenje posuđa iznad sudopera Polica za odvodnjavanje od nerđajućeg čelika -Veličina: 65 cm (25,6 in) Jedan sudoper -Materijal: nerđajući čelik -Sadržaj paketa: 1*Stalak za sudove za sudoper od nerđajućeg čelika (ss3)
ID Oglasa: #160464612
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.