slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Organizer za frižider Organizator za jaja Držač za jaja

850 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
65
6
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Organizer za frižider
Organizer za jaja

Organizator za jaja koji radi na principu tobogana predstavlja inovativno i zabavno rešenje za skladištenje i organizaciju jaja u frižideru. Ovaj jedinstveni organizator kombinuje praktičnost sa kreativnim dizajnom, čineći čuvanje jaja jednostavnim i uzbudljivim iskustvom

Glavna karakteristika ovog organizatora je tobogan-sistem, koji omogućava jednostavno postavljanje i vađenje jaja. Svaki odjeljak organizatora predstavlja svojevrsnu stazu niz koju jaje klizi, čineći pristupanje jajima brzim i bezbednim. Ovaj princip obezbeđuje da su jaja uvek dostupna, a istovremeno se sprečava nepotrebno pomeranje i potencijalno oštećenje jaja.

Organizator je napravljen od visokokvalitetnih, bezbednih materijala, koji čuvaju svežinu i kvalitet jaja. Transparentni materijal omogućava lako prepoznavanje količine jaja, što olakšava planiranje kupovine i kuvanje.

Dizajniran sa estetikom i funkcionalnošću na umu, organizator za jaja sa toboganom donosi dozu inovacije u kuhinju, čineći organizaciju jaja jednostavnom, efikasnom i, pre svega, zabavnom.
ID Oglasa: #163377679
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.