slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Safe Slice- Mandoline, Julienne + Dicer za povrće, SECKO

1.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
148
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Safe Slice® Mandoline rezač, Julienne + Dicer za povrće, SECKO - ŠLICER 

 

Safe Slice® mandoline rezač, Julienne + seckalica za povrće, priprema obroka i više sa 30+ unapred podešenih podešavanja i kontrolom debljine

Boja BELO / zelena kiwi ,

 

SIGURNIJE: Jedinstveni dizajn sprečava da se vaše ruke ikada približe ugrađenim sečivima, što ovu mandolinu čini najbezbednijom opcijom za stručno rezanje. Visina-14 inča, širina-4,7 inča, dužina-11 inča
SVESTRANO: Sa više od 30 opcija za sečenje, mandolina savršeno seče - čak i kriške debljine od 1-8 mm, a nudi i žulijen, šibice i kocke.
LAKO ČIŠĆENJE: Kompaktan dizajn se sklapa radi lakšeg skladištenja, dok priložena četka eliminiše nakupljanje sečiva, a posuda za hvatanje hrane održava vašu radnu površinu čistom.
SAVRŠEN POKLON: Savršen poklon za venčanje ili novi dom, mala veličina mandoline zauzima malo prostora na pultu ili ormariću i odličan je dodatak kuhinji.

 

Ova obavezna mandolina ima posebnu funkciju koja će vam spasiti prste
„ Mogao bih da se odreknem svakog kuhinjskog uređaja osim ovog“ , kaže jedan recenzent.


Bilo da pripremate salatu od krastavca za kasno leto, pripremate jelo od krompira ili sečete crveni luk na roštilju, mandolina može biti savršen kuhinjski alat za pojednostavljenje procesa seckanja. Alat oduzima deo napora ručnom rezanju, tako da na kraju dobijete savršeno ujednačene kriške .

Dash mandolina ima postolje koje postavlja sečivo pod uglom, kao i mnoge mandoline - razlika je u tome što je ovo čvrsto postolje povezano sa ručkom sa oprugom za kontrolu sečiva i plastičnim žlebom za držanje povrća ili voća na mestu dok ti sečeš. Pritiskom na dršku mandoline sečivo se spušta, tako da možete da isečete tikvice bez približavanja prstima samom sečivu.

 

Spremite se da uživate u nekim od naših omiljenih recepata koji zahtevaju rezanje mandoline— kao što su čips od slatkog krompira, salata od krastavca od rotkvice i celera i kolač od krompira 

ID Oglasa: #149063414
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.