slika
slika
slika
slika
1 od 4

Set kuhinjskih noževa

1.200 din

Beograd
Novo
53
2
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Domishop PR
Član od 14.11.2023.
Svi oglasi

Set kuhinjskih noževa

PTT 270 DIN

 

Set kuhinjskih noževa uključuje 8" nož za kuhanje, 8" mali sekač, 8" nož za rezbarenje, 3,5" nož za čišćenje, makaze, gulilicu. Ovaj kuhinjski nož dolazi u lijepo dizajniranoj i visokokvalitetnoj poklon kutiji, što ga čini idealnim poklon kutijom za prijatelja ili voljenu osobu.

 

Izuzetno oštar: svako sečivo noža je napravljeno od kovanog čelika sa visokim sadržajem ugljenika. Oštrice se zatim ručno oštre i na kraju sateniraju - što obezbeđuje izuzetno oštru i efikasnu ivicu koja će zadržati oštrinu tokom dugog perioda, čak i pri teškoj svakodnevnoj upotrebi.     Udobnost i bezbednost: Ručke su napravljene od ABS+TPR-a za lake manevrisanje, udobne i neklizajuće ručke. Svaki nož ima balans prilično ravnomerno raspoređen između sečiva i drške, ako koristite nož mnogo za velike količine Od sastojaka, izbalansirani nož nudi daleko manje opterećenje za ruku.  
ID Oglasa: #163762367
Informacije

DOMISHOP PR  - www. vozdovacshop. rs

 

SLANJE POSTEXPRESSOM

 

PIB : 113679422

MATICNI BROJ : 66998444

 

Licno preuzimanje TRC Banjica 

Paunova 24 

LOKAL 21

PONEDELJAK - PETAK  12H - 16H

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.