slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Stalak za zacine Rotirajuci stalak za zacine Polica Stalak

1.890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
72
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman online
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi

Stalak za zacine 

Kuhinjski stalak za zacine 

Rotirajuci stalak Drzac za zacine 

Polica za kuhinju za zacine 

 

 

Rotirajući držač za začine je izvanredan dodatak kuhinjskom inventaru. Evo nekoliko prednosti korištenja rotirajućeg držača za začine:

Optimalno korištenje prostora: Rotirajući držač za začine omogućava vam da smjestite veliki broj začina na ograničenom prostoru. Može se postaviti na kuhinjski pult, radnu površinu ili čak unutar ormara, čime se maksimizira prostor u kuhinji.

Jednostavno organiziranje: Rotirajući držač omogućava jednostavno raspoređivanje različitih bočica sa začinima. Samo postavite bočice na držač i okrećite ga kako biste brzo pronašli željeni začin. To olakšava organizaciju i preglednost, čime se ubrzava proces pronalaženja potrebnih začina tokom kuhanja.

Praktičnost: Rotirajući držač za začine je izuzetno praktičan jer vam omogućava da sve začine imate na dohvat ruke. Ne morate pretraživati ladice ili ormariće kako biste pronašli određeni začin, već jednostavno okrenete držač i odmah imate pregled svih dostupnih opcija.

Estetski dojam: Rotirajući držač za začine može biti i estetski privlačan dodatak kuhinji. Postoji širok izbor stilova i dizajna držača koji se mogu uklopiti u različite kuhinjske elemente i stilove uređenja.

Korištenjem rotirajućeg držača za začine, možete organizirati i lako pristupiti svojim začinima na jednostavan način, dok istovremeno štedite prostor u kuhinji.

ID Oglasa: #164383524
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.