slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

VISEĆA RASKLOPIVA KANTA za smeće / djubre / NOVO

800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
146
8
pre 14 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

Inovativna sklopiva kanta za smeće koja se može postaviti gotovo bilo gde.

Nije čudo što je ovaj artikaljedan od najprodavanijih proizvoda za kuhinju –  magična sklopiva kanta za smeće je toliko praktična, jer će vam skratiti vreme provedeno na čišćenje

Ono što je sjajno je što ona u svakom momentu može da se sklopi, tako da štedi prostor, a neprijatni mirisi se neće širiti po kući. Može se obesiti na kuhinjska vrata, vrata ormara, ostavu, ladicu…

Kada kuvate nije potrebno da stalno otvarate i zatvarate kantu vlažnim rukama. Super je korisno imati je odmah ispod radne površine u kuhinji, odakle kada seckate namirnice višak možete da sručite direktno u nju, jer bez nje nekako veći deo uvek završi na podu.

Na dnu koša postoji i fiksna podloga tako da se može po želji postaviti i na pod, a ne samo na vrata ormarića.

Zaboravite na neprijatne mirise sa ovom dugotrajnom i izdržljivom kantom koja može da podnese težinu veću od 50 kg. Čvrsta je i stabilna i možete da je zakačite i sa spoljne i sa unutrašnje strane radnog dela.

Jednostavno okačite kantu na vrata koja su debljine bar 2,2 cm. Takodje, ovu sklopivu kantu za smeće ne samo da možete okačiti i tako je koristiti, već je možete kad je raširite koristiti kao najobičniju kantu postavljajući je da stoji na podu. Ako idete na duži put, kantu možete lako fiksirati za sedište u kolima kako bi u nju odložili kesice od stvari koje usput grickate.

Materijal:  ABS plastika

Dimenzije:  25.3 x 17.5 x 28.6 cm

Težina:  0,55 kg.

Prilagodite magičnu kantu za smeće svojim potrebama i jednostavno je preklopite ukoliko vam nije potrebna.

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #149053546
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.