slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Wenko sekač hleba, crna, ABS/nerđajući čelik, 31x20x29cm

4.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
19
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Isecite hleb za tren: Sa WENKO mašinom za sečenje hleba u elegantnoj crnoj boji, uvek ćete imati sveže isečene parčiće hleba. Debljina parčeta hleba može se beskonačno podešavati putem poluge od hromiranog metala do  1.8 cm.
  • Ravna površina za sečenje: Oštrica od nerđajućeg čelika (18/8) seče jasne parčiće vekne hleba. Pored noža od nerđajućeg čelika, mašina za sečenje od robusne ABS plastike ima držač za vođenje, kao i providni držač noža i štitnik za prste.
  • Čvrsto postavljanje: Mašina za sečenje hleba ima usisne čašice sa donje strane, koje osiguravaju čvrsto držanje na ravnim površinama.
  • Pogodna i štedi prostor: praktična mašina za sečenje hleba ima dimenzije  (Š x V x D): 31 x 20 x 29 cm i može se fleksibilno postaviti na radnu ploču u kuhinji ili komodi. Kako ne bi ste gubili vredan radni prostor, kuhinjski pomoćnik može se sklopiti na širinu od 15 cm.  
  • Isporuka uključuje: 1 x WENKO sekač hleba u crnoj boji  od ABS plastike sa polugom srebrne boje od hromiranog metala, nožem od nerđajućeg čelika, providnim držačem za ostatke i nosačem za vođenje

Stari dobri hleb sa puterom slavi svoj povratak sa zgodnim sekačem hleba WENKO. Brzo pri ruci i brzo spreman za upotrebu u svakom trenutku, bez električne energije, hleb možete iseći za tren. Debljina sečenja može se individualno i postepeno podesiti putem poluge (maksimalna debljina parčeta: 1.8 cm). Oštar nož od neršajućeg čelika osigurava ravnu površinu za sečenje. Mašina za sečenje hleba u elegantnoj crnoj boji ima i nosač sa providnim držačem za ostatke i štitnik za prste. Kako bi ste sklopili mašinu od plastike (ABS), poluga za pričvršćivanje sa strane se jednostavno okreće tako da se stopalo zakači za radnu površinu i moguće je bezbedno sečenje. Mašina se u bilo kom trenutku može ponovo sklopiti i odložiti radi uštede prostora sa širinom od samo 15 cm. Lagani kuhinjski pribor je takođe idealan saputnik kada putujete automobilom do vikendice ili kamp karavanom.

 

Boja:    crna
Materijal:    plastika (ABS), metal, nerđajući čelik

ID Oglasa: #161877128
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.