slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Duguljasta kutija za špagete sa poklopcem

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
19
1
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ova plastična kutija za špagete je ključni element svake dobro organizovane kuhinje. Dizajnirana sa praktičnosću i funkcionalnošću, ova kutija je savršena za čuvanje, organizaciju i očuvanje svežine različitih namirnica.
 

Dolazi sa prostanim unutrašnjim prostorom koji pruža dovoljno mesta za skladištenje špageta, testenina, pirinča, žitarica, jaja ili bilo koje druge suve namirnice. Njena prozirna struktura omogućava Vam brzo prepoznavanja sadržaja, čineći organizaciju kuhinje mnogo lakšom.
 

Jedan od ključnih atributa ove kutije je hermetičko zatvaranje koje čuva svežinu namirnica i sprečava prodiranje vlage ili vazduha. Ovo osigurava da Vaše namirnice ostanu ukusne i hrskave duže vreme. Osim toga, plastična konstrukcija je laka za čišćenje i održavanje, čineći Vašu kuhinju higijenskom i urednom.
 

Izdržljiva je i  može se koristiti dugi niz godina, čineći je odličnom investicijom za Vašu kuhinju. Ne samo da će Vam ova kutija pomoći da produžite trajnost Vaših namirnica, već će i doprineti boljoj organizaciji Vaše kuhinje.


 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 29x7.5x8 cm
  • Materijal: ABS
  • Odličan izbor za čuvanjem organizaciju i očuvanje svežine različitih namirnica
  • Prozirna struktura omogućava brzo prepoznavanje sadržaja
  • Hermetičko zatvaranje čuva svežinu namirnica
  • Poklopac tamno zelene boje, posuda belo-providna
  • Laka je za čišćenje i održavanje
ID Oglasa: #161288987
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.