slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Transparenta kutija sa ručkom - na 2 nivoa

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

 

U današnjem svetu organizacije i praktičnosti, potreba za kvalitetnim i funkcionalnim rešenjima za skladištenje sitnica je sve veća. Predstavljamo Vam transparentnu kutiju za odlaganje, savršenu za čuvanje gumica, narukvica, šnalica, kao i konaca i sitnica za šivenje.

Transparentna kutija je posebno dizajnirana za efikasno čuvanje i organizaciju različitih sitnica. Namenjena je za gumice, narukvice, šnalice, konac i sitnice za šivenje. Izrađena je od visokokvalitetne transparentne plastike koja omogućava laku identifikaciju sadržaja. Dizajn je jednostavan i elegantan, prilagođen potrebama korisnika, dok su dimenzije prilagođene za različite vrste sitnica.

Kutija poseduje uklonjivu pregradu na gornjoj strani koja služi za organizovanje manjih predmeta. Uz prostrano glavno skladište, omogućava lako i brzo pristupanje većim predmetima. Poklopac kutije je opremljen zaptivačem koji pruža dodatnu zaštitu i čuva sadržaj od prašine i vlage.

Transparentnost kutije omogućava laku identifikaciju sadržaja, dok zaptivač na poklopcu osigurava da su predmeti unutar kutije sigurni. Pored toga, pregrade unutar kutije omogućavaju organizaciju i sortiranje sitnica na efikasan način.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Omogućava laku identifikaciju sadržaja bez potrebe za otvaranjem kutije
  • Uklonjiva pregrada na gornjoj strani za organizaciju manjih predmeta
  • Zaštitni poklopac sa zaptivačem čuva od prašine i vlage.
  • Idealan za odlaganje dečijih gumica, šnalica, nakita, češljića
  • Pruža organizaciju i preglednost
  • Pogodan i za odlaganje konca i sitnog šnajderskog pribora poput igala, špulni, makazica i dr
  • Boja: transparentna sa roze ručkom i ivicama
ID Oglasa: #165852392
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.