slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Trodelna kutija sa praktičnim poklopcem za začine

2.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
39
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Dobrodošli u svet organizacije i praktičnosti sa našom trodelnom kutijom za začine sa praktičnim poklopcem. Ova inovativna kutija je dizajnirana da ulepša i olakša Vaše iskustvo kuvanja, pružajući vam elegantan i funkcionalan način za skladištenje i doziranje omiljenih začina.
 

Kutija se sastoji od tri pregradna dela, što omogućava da organizujete različite začine na jednom mestu. Providna je tako da omogućava laku vidljivost sadržaja bez otvaranja. Ovaj praktičan dizajn omogućava Vam da brzo i jednostavno pronađete tačno onaj začin koji Vam je potreban.
 

Izrađena od kvalitetnog ABS materijala, trodelna kutija za začine je otporna na habanje i dugotrajna. Otporna na prašinu i vlagu, ova kutija će očuvati sveže arome i ukuse Vaših začina.
 

Bez obzira da li je postavljate u kuhinjskom ormariću, na radnoj površini ili u frižideru, trodelna kutija za začine će Vam pomoći da maksimalno iskoristite prostor i organizujete svoje začine na praktičan način.
 

Dajte Vašoj kuhinji dodir elegancije i organizovanosti sa našom trodelnom kutijom za začine sa praktičnim poklopcem. Olakšajte svoje kuvanje i pripremu hrane uz ovu funkcionalnu i lepu kutiju koja će biti Vaš verni saveznik u kuhinji.
 

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 14.1x10.8x7x3 cm
  • Materijal: ABS
  • Pruža elegantan i funkcionalan način za skladištenje I doziranje
  • Transparentan dizajn omogućava laku vidljivost sadržaja bez otvaranja
  • Čuva sveže arome i ukuse začina
  • Sadrži praktičan poklopac za jednostavno otvaranje
ID Oglasa: #155313901
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.