slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

- Dečija lampa sa 8 različitih tema-blutut

3.650 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
20
1
pre 15 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

Dečija lampa sa 8 različitih tema.

 

4 U 1 NOĆNO SVETLO ZA DECU Noćno svetlo za decu ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, možete puštati bilo koju muziku/uspavanku kako biste pomogli deci da se smire i opuste. Noćno svetlo za decu s projektorom dolazi s daljinskim upravljačem, možete lako menjati boje, muziku, jačinu zvuka, tajmer, osvetljenost i rotaciju za 360° . Projektor zvezdanog neba noćno svetlo za decu ima 15 filmova × 12 boja = 180 načina osvetljenja, omogućavajući vašoj deci da uživaju u fantastičnim scenama u sobi. USB punjivo noćno svetlo za bebe i dečju sobu, ne morate kupovati baterije.

 

180 NAČINA OSVETLJENJA NOĆNOG SVETLA PROJEKTORA Noćno svetlo za bebe ima 15 različitih tema projekcije (uključujući omiljene zvezde dece, dinosauruse, jednoroge, okean, rođendane, itd. ). Projektor svetla ima 15 filmova × 4 boje × 3 osvetljenja što čini 180 načina osvetljenja. Unapređeni projektor zvezdanog neba za decu ima živopisnije i jasnije projekcije, zvezde/jednorogi/dinosaurusi se tiho rotiraju i projektuju 360° na plafonu/zidu, stvarajući sanjive svetove koji stimulišu maštu i čula dece.

 

UGRAĐENI BLUETOOTH NOĆNO SVETLO ZA DECU Projektor zvezdanog neba za decu ima zaista svetle živopisne boje, plus se može povezati s telefonom i puštati muziku i uživati u slušanju audio knjiga. Projektor zvezdanog neba za decu ima super kvalitetan zvučnik koji može puštati bilo koju muziku koju volite. Možete koristiti Bluetooth muziku i 15 filmova noćnog svetla za dečju sobu i projektor za bebe kako biste probudili interesovanje dece za zvuk i boje, otvarajući im vizuelna i auditivna čula, što ih smiruje i pomaže im da zaspu.

 

DALJINSKO UPRAVLJANJE I LAKA UPOTREBA Projektor zvezdanog svetla za spavaću sobu ima daljinski upravljač, 3 tajmera (15-30-60 minuta), 3 nivoa osvetljenosti (30%-60%-100%) + funkcija pamćenja. Možete koristiti daljinski upravljač/4 funkcionalna tastera lampe da uključite/isključite noćno svetlo za dečju sobu, prilagodite boju, osvetljenost, jačinu zvuka, tajmer i rotaciju, itd. Projektor zvezdanog neba za decu je jednostavan za korišćenje za decu, pa je projektor za bebe i svetlo za decu odličan poklon za dečje rođendane, Božić.

 

ONEFIRE projektor noćnog svetla za bebe je USB punjivi projektor bez muke oko kupovine baterija. Možete ga takođe ostaviti uključenim cele noći, puštati uspavanke s ugrađenim Bluetooth-om, i dete će brzo zaspati ~ Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate probleme s ONEFIRE projektorom zvezdanog neba, noćnim svetlom za decu, projektorom za bebe, projektorom svetla za zvezde, senzornim svetlima. Nećemo štedeti truda da vam pružimo podršku za 100% zadovoljstvo kupaca.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164282433
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.