slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

3D lampa, Boston Celtic, Bluetooth i upravljanje aplikacijom

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
23
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
Smart 3D Illusion Bluetooth lampa omogućava da se više mobilnih telefona istovremeno pretvori u daljinske upravljače putem aplikacije za telefon, samo treba da otvorite bluetooth i automatski povezuje svetlosni uređaj. Sve dok postoji mobilni telefon, svako u porodici može da kontroliše svetlo bez kontrole, što je jednostavno i zgodno, a zabavnije.


Potpuno višebojna sa 7 prikazanih režima boja: crvena, zelena, plava, žuta, cijan, ljubičasta, bela i boja automatski treperi u ciklusima. Ovo svetlo se napaja mikro USB kablom (nije potrebna baterija), omogućava vam da povežete lampu sa računarom, laptopom, power bankom i bilo kojim uređajem sa USB priključkom.

 

Prekidač na dodir i ušteda energije: Sadrži prekidač koji se može dodirnuti, pritisnite bazu za napajanje da biste promenili boju; Potrošnja energije je samo 0,012 kV za 24 sata pri stalnom osvetljenju; Život LED više od 50.000 sati.

 

Paket uključuje: 1 x mikro USB kabl (utikač nije uključen); 1 x NBA košarkaški model akrilne lampe; 1 x baza sa prekidačem na dodir; 1 x uputstvo za upotrebu.
ID Oglasa: #162521862
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.