slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

3D mesec lampa

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
139
11
juče
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
  • Superiorna 3D štampana tehnologija: Na osnovu astronomskih podataka NASA-inog satelita, koristeći najsavremeniju tehnologiju 3D štampe, krivine i planine na sferi dizajnirane su da zaista prikazuju mesečevu površinu.
  • Osetljiva kontrola dodira: Dodirnite metalno dugme i možete promeniti boje lampe (topla i hladna bela) i dugim pritiskom prilagodite osvetljenost lampe; pogodno za uređenje sobe, koristite kao noćnu lampu, noćno svetlo, ukrasnu lampu, za stvaranje tople atmosfere.
  • Dugotrajna baterija: Ugrađena USB punjiva baterija ima snažne performanse ciklusa i trajanja i može se normalno koristiti tokom punjenja (punjenje traje 2-3 sata, može se koristiti 6-12 sati, zavisi od njegove osvetljenosti).
  • Sofisticirani dizajn: Donji interfejs mesečine je samo 0,7 inča. lampa i lopta se savršeno kombinuju, dodirni prekidač i priključak za punjenje su odvojeni, a prilikom punjenja to ne utiče na dodirnu kontrolu.
  • Kul poklon: Mesečeva svetlost dolazi u poklon paketu, a može se direktno dostavljati roditeljima, deci, članovima porodice ili prijateljima na poklon. Savršen poklon za ženu deteta (dece), prijatelje na odmoru ili Božićni POKLON, poklon za rođendan, poklon za useljenje.
roizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #138145948
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.