slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

IROO LED stona kamp lampa toplo bela i RGB mod

1.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

O ovoj stavci ?

 

【Idealan osećaj udobnosti】: IROO mood light stvara prijatnu atmosferu sa multifunkcionalnim daljinskim upravljačem i idealan je za dekoraciju letnje terase, dnevne sobe ili zimske bašte ?

 

【8 boja i daljinski upravljač】: IROO led noćno svetlo sa režimom tople bele + RGB režimom, ukupno 8 boja (topla bela i 7 RGB boja). Svaka boja može da se podesi u 4 nivoa osvetljenosti kako bi se dobio monohromatski ili RGB režim promene boje putem daljinskog upravljača. 1 daljinski može kontrolisati sve lampe u isto vreme, daljinsko rastojanje: 4 metra ?

 

【Pogodno punjenje i efikasan rad】: IROO spoljni lanterni integrisani sa dugotrajnom litijum-jonskom baterijom, pune se preko USB kabla na 5 volti, potpuno napunjeno traje 5 sati, vreme rada 6 sati pri punoj osvetljenosti (100%), ekološki Režim (20%) do 15 sati, RGB režim Do 12 sati možete uživati u dovoljno ugodnom vremenu ?

 

【Dizajn otporan na vodu i prašinu】: IROO svetla za kampovanje i fenjeri za spoljašnjost, savršena dekoracija za vašu baštu i druge spoljne površine, idealan poklon za ljude do kojih vam je stalo, IROO usb lampa je napravljena od materijala otpornog na UV zračenje (LLDPE) ?

 

 

ID Oglasa: #165883955
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.