slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lampa pletena moon light

1.499 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
91
2
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi
Nordic Art Moon Light ručno pleteni kanap od ratana, LED lampica za spavaću sobu, noćni sto, lampica za noćno svetlo, rođendanski poklon, ukras za venčanje, ukras od kanapa od ratana, LED stolni sto, lampica za noćni sto, noćna svetlost, rođendanski poklon za decu Specifikacije: Ručno tkani senzor od umetničke lampe od ratana, to je izvrsna izrada. Kuglasta stolna lampa sa lanenim koncem, sigurnost i stabilnost. Pogodno za spavaću sobu, dnevnu sobu, trpezariju, radnu sobu, dečiji poklon. Naziv predmeta: Noćno svetlo od ratan lopte Materijal: kanap + drvo Napon: 5V Snaga: 2V Punjenje: USB karakteristika punjenja: Prenosni, dizajn kuglice od ratana, noćno svetlo, Prečnik poklon lampe Prečnik: 15cm / 5,91 '(približno) Ukupna visina: 19cm / 7,48 '(približno) Napomene: Zbog razlike u podešavanju svetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. Dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitih ručnih merenja. Paket uključuje: 1 k noćno svetlo od kuglice od ratanaIsporuka se obavlja brzom poštom.
Pošaljite nam poruku na KP/Viber/Sms
Sa vašim ličnim podacima:
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)
Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu  od 10h-15h i na Konjarniku, kod kafica Troy-a u ulici Mihaila Todororovića 12 (tokom celog dana)
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #120535490
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.