slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lampa za projekciju zvezda (plava)

1.550 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
21
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Lampa za projekciju zvezda (plava)

 

SJAJNI POKLON ZA DECU: Zvezdana svetla za spavaću sobu su dinosaurusi Pokloni za decu: ①To je projektor zvezdanog svetla za decu, deca mogu da uživaju u scenama poput snova u sobi; ②to je senzorna svetla projektora za bebe za spavaću sobu, koja osvetljavaju tamu i smanjuje strahove tokom spavanja; ③To je punjiva, lagana estetska lampa za dekoraciju sobe. Ako tražite kul poklone za decu, projektor ONEFIRE zvezda noćnog svetla je odlična ideja za poklone. Deca vole zvezdana svetla! Samo odnesite noćno svetlo za decu kući!

PROJEKTOR NOĆNOG SVETLA BEZ BUKE ZA DECU: Dečiji projektor za noćno svetlo ima 3 filma: zvezde i mesec, noćno svetlo dinosaurusa, okean dekor. Projekcija dečijih noćnih svetala za spavaću sobu je toliko jasna da deca mogu da ukažu na životinje. Zvezdasti projektor za noćno svetlo se postavlja na plafon i zid, stvarajući noć kao iz snova za decu, tako da je odlična noćna svetla za dekoraciju dečije sobe. Zvezdani projektor noćnog svetla za decu svetli u mraku, deca se osećaju u svemiru gledajući u zvezdane zvezde!

48 REŽIMA OSVETLJENJA + ROTACIJA 360° :  Noćno svetlo za decu ima 4 svetle boje i 3 filma i 16 boja osvetljenja, što ga čini projektorom za noćno svetlo sa 48 režima osvetljenja. Projekcija zvezdanih svetala za spavaću sobu je dovoljno svetla i jasna da se vidi na plafonu. Možete da prigušite projektor noćnog svetla za decu kada deca zaspu. Noćno svetlo za decu može da se rotira za 360° radi bolje projekcije. To je sjajna zvezdana svetla za spavaću sobu i projektor noćnog svetla za decu! Samo uzmite dečije noćno svetlo kao poklon za decu!

USB PUNJIVO I JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU:  Noćno svetlo za decu se može puniti preko USB kabla, power banka ili laptopa, nema potrebe da kupujete baterije za projektor noćnog svetla! Noćna svetla za dečiju sobu su laka za korišćenje sa 3 dugmeta: 1 prekidač dečijeg noćnog svetla, 2 za podešavanje boje i osvetljenosti, 3 za rotaciju od 360° . Dečiji projektor je dovoljno jednostavan za upotrebu! Promišljen projektor noćnog svetla za decu i noćna svetla za dečiju sobu! Uživajte u zvezdama i zvezdanim svetlima za spavaću sobu!

 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162144074
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.